Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Revije, Gea

PIL

Najboljša revija za najstnike. Združuje vse, kar jih najbolj zanima, jim pomaga skozi najstniška leta, jih zabava in jim širi obzorja.

Revija, ki najstnikom privzgaja zdrave vrednote

PIL

Starost: Za najstnike
Obseg: 92 strani
Izhaja: Vsak prvi petek. v mesecu
Edicije: Na leto izide 11 številk, od tega je poletna dvojna

 

Razvajamo svoje naročnike!

PIL je več kot revija

Revija PIL vsak mesec prinaša dodatne vsebine. Tako v reviji kot na spletni strani Pil.si.

V februarski številki ne spreglejte

Pil

Ti &jaz
Sprašujemo se, kam v srednjo šolo in kateri poklic izbrati. Za nekatere je to mačji kašelj, ker že od mladih nog vedo, kaj si želijo postati, drugi pa si o tem niti med študijem še niso čisto na jasnem. Pobrskali smo, med čem lahko pri nas izbiramo, in kako si lahko olajšamo odločitev. Svetujejo tudi pilovci. 

Pil

Test
V testu se sprašujemo, kaj si želimo nekoč postati. Ugotovimo lahko, ali smo bolj naravoslovci ali družboslovci, kakšne so naše spretnosti in usmerjenosti, kaj nas v resnici zanima in kakšne poklic bi lahko bil kombinacija naštetega.

Pil

Odraščanje
Urška se predaja prazniku zaljubljencev, valentinovemu. Težko pričakuje Lukov SMS, klik na družabnih omrežjih ali celo pisemce v poštnem predalu. Ves dan bolšči v telefon in postaja iz ure v uro bolj žalostna. Pogovor z mamo pomaga, zvečer pa se le prikaže lučka na telefonu…A valentinovega si ne predstavljamo vsi enako.

Pil

Spletne zvezde
Jules Leblanc je ena najbolj talentiranih mladih zvezdnic, kar jih je. Je pevka, igralka, vplivnica, modna ikona, podjetnica in nekdanja gimnastičarka, ki jo na njenih kanalih spremlja več kot 30 milijonov sledilcev. Tudi nas je zanimalo, kaj je povedala o sebi.

Pil

Glasba
Na glasbenih straneh je pesem meseca tokrat Afterglow Eda Sheerana. Pevka je Taylor Swift, testirate pa lahko, kako dobro poznate skupino BTS.  Pogovarjali smo se s Klaro Jazbec, pišemo pa še o Big Foot Mami in Siddharti. V legendah predstavljamo Abbo.

Pil

Teta Justi
Justi tolaži poštarja Gezo in pilovce, da bodo koronski časi kmalu mimo, saj se bomo cepili in poleti bo že vse tako, kot je bilo. Svetuje pa dekletu, ki jo je pustil fant, a še vedno želi biti njen prijatelj, dekle pa ob tem zelo trpi. 

 

Pil

Vesela šola
Tokrat se ukvarjamo s tem, kakšno je nebo nad nami. Prestavljamo sodobne teleskope in daljnoglede, se seznanjamo s skrivnostmi lune, sonca, zvezd in planetov ter ugotavljamo, kaj so meglice, utrinki, kometi, sateliti in galaksije. Z astronomskimi opazovanji lahko prodremo v navdušujoča spoznanja o vesolju.

PIL_Jana Zirkelbach_Intervju
Intervju z urednico

Da delam revijo za najstnike, je moje največje veselje

Jana Zirkelbach o ustvarjanju za najstnike in reševanju njihovih tegob.

Kam v srednjo šolo

Kako naj izbereš poklic in srednjo šolo?

Kaj je narobe z mojimi starši?!

Kaj je narobe z mojimi starši?!

Valentinovo

Valentinovo

Ti in jaz, PIL; december 2020

Kako veš, če je vate?

UcimSe.com
Učimse.com

Interaktivne naloge, skladne z učnimi načrti.

Preverite.

Menu