Vabljeni v trgovine Mladinske knjige. Blizu smo >

Zabava za vso družino

Kvizi o tematikah, ki jih otroci obožujejo

Izpostavljamo

Svoje znanje preverite s kvizi, ki vsebujejo vprašanja iz različnih tematskih sklopov.

Kako dolgo je tanko črevo? Kaj je kromosom? Koliko gramov tehtajo možgani? Zakaj dobimo vročino? Ali znate odgovoriti na ta in podobna vprašanja, ki vam jih postavljajo najmlajši? Da vas otroci ne bi spravili v zadrego, preizkusite svoje znanje s kvizi, pri katerih dobite odgovore na najbolj nenavadna vprašanja.

Kviz - Človeško telo obravnava sedem tematskih sklopov, to so organi, čutila, obramba telesa, kosti in mišice, možgani in živčni sistem, skrb za telo.

Kviz - Rekordi  združuje rekorde iz sveta živali, športa, zgodovine in arhitekture, umetnosti in zabave, veliko pa izveste tudi o znanosti, Zemlji in svetu okoli nas.

Kviz – Ali veš vas popelje v svet znanih osebnosti, celin in človeškega telesa, preizkusite pa se lahko v znanju o športu in temah iz vsakdanjega življenja.

Kviz Dinozavri vsebuje vprašanja o najbolj nenavadnih izumrlih vretenčarjih, spoznate pa tudi največje, najbolj strašne, pa tudi najhitrejše dinozavre vseh časov.

Vsak kviz je shranjen v praktični škatli. Odlični didaktični igra vas lahko spremlja tudi na poti. Primerni sta za otroke od 5. leta starosti dalje.
 

Kupite v trgovini, na spletu, prek telefona ali e-pošte

Izbrane izdelke lahko kupite v ponovno odprtih trgovinah Mladinske knjige, v eni od izbranih enot, ki omogočajo nakup na daljavo ali pa v naši spletni trgovini

 

 

Maria Parr

Glas otroškega sveta

Knjige večkrat nagrajene norveške pisateljice za mlade pogosto primerjajo z deli Astrid Lindgren

Lestvica za otroke in mladino: januar 2021

Najbolj prodajane knjige za otroke in mladino: januar 2021

Otroci-ki-berejo

Otroci, ki berejo, so uspešnejši

Manfred Spitzer, Epidemija pametnih telefonov
Vabimo vas

Spletni pogovor z dr. Manfredom Spitzerjem

Pridružite se nam pri pogovoru z uglednim strokovnjakom s področja razvoja možganov

Menu