Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostVas j**e ego?

Vas j**e ego?

Ingrid Divković: VAS J**E EGO?: zgodba o tistem, o čemer se ne govori

Kajti Ego je kot cenen parfum. Čez čas ga ne vonjamo več, drugi pa močno občutijo njegovo smrdljivo navzočnost.
 
Gospod Ego. Nevidni morilec, tihi sovražnik, razdiralec družin, karier, razmerij. Nekdo, ki zmore z nasmehom gledati, kako propadamo. Zmore gledati, in ob tem niti ne trzne. Je naš ego vreden toliko, da smo pripravljeni uničiti svojo družino, svoje telo, svojo ljubezen in svoje življenje za nekaj, kar v resnici niti ne obstaja?

V domovini že štirikrat ponatisnjena uspešnica priljubljene mlade hrvaške avtorice Ingrid Divković je dvignila veliko prahu. Avtorica želi s knjigo, pisano pretanjeno in neposredno, pokazati na nevidnega, a močnega sovražnika, gospoda Ega, da bi ga ozavestili in se ga rešili.

Pod deževnimi oblaki smo vsi isti. Vsi premočeni do kože.

Ingrid Divković: Vas j**e ego?: zgodba o tistem, o čemer se ne govori, izdala Mladinska knjiga Založba, prevedla Damjana Bakarić, 216 strani, cena 19,95 EUR.

Ingrid Divković je 32-letna hrvaška pisateljica in blogerka. Nekdanja televizijska in radijska voditeljica je avtorica dveh knjig (Vas j**e ego? in Knjiga o divji ženski), romana, ki na Hrvaškem izide jeseni (Živi se mi) ter bloga http://ingriddivkovic.com/. Na Facebooku jo spremlja več kot 50 tisoč sledilcev na Instagramu okoli 19 tisoč.

Ingrid je mojstrica pisanja avtorskih citatov, s katerimi opremlja stekleničke priljubljene vode Jana, torbe, rokovnike, skodelice in še marsikaj. Polna izvrstnih citatov je tudi knjiga Vas j**e ego?

Ko se je pred leti za nekaj mesecev preselila na Tenerife, se je knjiga Vas j**e ego? na Hrvaškem povzpela na vrhove najbolj branih in najbolje prodajanih knjig.

Lepo vabljeni na pogovore z Ingrid:
V Mestni knjigarni Maribor se bo 13. junija ob 18h z Ingrid pogovarjala Miša Margan Kocbek, v ljubljanskem Konzorciju jo bo 14. junija ob 18h gostila Ula Furlan, v Kopru pa se bo z Ingrid v četrtek, 15. junija, ob 19h pogovarjala Karin Sabadin.

Življenja ni treba razumeti, treba ga je živeti.

http://vasjebeego.mladinska.com/
http://ingriddivkovic.com/

 

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.