Skip Navigation LinksDomovZa medijeSporočila za javnostKaj je hygge?

Kaj je hygge?

Hygge je občutek pripadnosti in topline, trenutek udobja in zadovoljstva. Obveščamo pa tudi o drugih novih priročnikih, namenjenih zdravju, družini, vzgoji in prostemu času.

Louisa Thomsen Brits, HYGGE: Hygge je občutek pripadnosti in topline, trenutek udobja in zadovoljstva. Knjiga o danski umetnosti srečnega življenja vam bo pomagala odkriti hygge v ritmu vsakdanjika.

Jessica Joelle Alexander, Iben Dissing Sandahl, VZGOJA PO DANSKO: Vzgoja po dansko je življenjska filozofija: prosta igra, pristnost, preokvirjanje, poglobljena empatija, proč z ultimati, povezanost in hygge so ključ do srečnejših staršev in njihovih otrok.

Ève Herrman, 100 DEJAVNOSTI ZA SPODBUJANJE RAZVOJA PRI MALČKIH PO METODI MONTESORRI: knjiga prinaša razlago bistvenih značilnosti pedagogike montessori, vsebuje predloge za dejavnosti in ima dodan plakat za na steno.

OTROŠKE BOLEZNI: aktualne informacije o vseh pogostih boleznih, za katerimi zbolevajo dojenčki, otroci in mladostniki, od običajnega prehlada do kroničnih bolezni in alergij. Pri njihovem prepoznavanju vam bodo v pomoč preglednice in slike.

Nancy Nicholson, VEZENJE: okrasni izdelki za dom in osebno rabo, ki se navdihujejo iz ljudskega izročila in skandinavske estetike. Knjiga vsebuje natančne razlage, sheme, ilustracije in fotografije.

Elise Museles, ENERGIJA NA POLNO: preprost vodnik za pripravo 200 polnovrednih obrokov, prigrizkov, priboljškov in pijač, ki vsebuje tudi hranilne vrednosti posameznih receptov.

Shazi Visram in Cricket Azima, SLASTNE SUPERJEDI ZA DOJENČKE IN MALČKE: barvita in pisana kuharica vsebuje 70 preverjenih receptov za hranljive, okusne in preproste obroke in prigrizke za dojenčke in malčke.

 

 

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.