Skip Navigation LinksDomovZa medijeDogodki za novinarje

Dogodki za novinarje

Ilustrirani kvartet

V četrtek, 14. decembra 2017, ob 12. uri prijazno vabljeni v knjigarno Konzorcij, na predstavitev štirih ilustriranih knjižnih novosti, ki bodo razveselile bralce vseh starosti.

Boris Jukić, Uroš Zupan, Hišam Matar

Mladinska knjiga vabi na predstavitev treh knjižnih novosti v petek, 8. decembra 2017, ob 11. uri, v knjigarno Konzorcij. Knjige bodo predstavili: avtorja Boris Jukić in Uroš Zupan, pisca spremne besede Matej Bogataj in Branko Soban, prevajalka Neža Božič in urednica Nela Malečkar.

Aleš Debeljak v Kondorju

Ob izidu knjige Aleša Debeljaka Tukaj, zate, tam vabimo na predstavitev in druženje z gosti, ki bo v četrtek, 6. decembra 2017 ob 19. uri v Vodnikovi domačiji Šiška.

Novi klasiki Mladinske knjige

Mladinska knjiga vabi na predstavitev knjižnih novosti iz zbirk Nova slovenska knjiga, Kondor in Veliki večni romani v torek,10. oktobra 2017, ob 10.uri v knjigarni Konzorcij.

Od smrklje do zavisti in pošasti

Vabimo na predstavitev novih knjig za otroke, ki bo v petek, 22. septembra, ob 10 uri v knjigarni Konzorcij. Z nami bodo avtorji Miha Mazzini, Tanja Komadina in Nataša Konc Lorenzutti, prevajalca Nada Grošelj in Milan Dekleva ter urednici Irena Matko Lukan in Alenka Veler.

Vas j**e ego?

Ingrid Divković: VAS J**E EGO?: zgodba o tistem, o čemer se ne govori

Šepetanje

Prijazno vabljeni na predstavitev knjige Tomaža Šalamuna in Metke Krašovec Šepetanje, ki bo v Centru poezije Tomaža Šalamuna, v torek, 25. aprila 2017, ob 11. uri.

Sončnica na rami

Mladinska knjiga Založba vabi na srečanje z avtorji in predstavitev knjige Sončnica na rami, v kateri je zbran cvet slovenske poezije za otroke.

Novosti Cankarjeve založbe

Vabimo na predstavitev knjižnih novosti v četrtek, 2. marca 2017, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij, Ljubljana.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.