Skip Navigation LinksDomovZa medijeDogodki za novinarje

Dogodki za novinarje

Brezmejna Slovenija

Vabimo na predstavitev obsežne izdaje Brezmejna Slovenija, ki bo v torek, 27. marca, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij, Ljubljana. O knjigi bodo govorili avtor Iztok Ilich, urednik Tine Logar in dr. Nena Židov.

Novi prevod Iliade

Ob novem izidu Iliade vabimo na pogovor urednika Andreja Ilca s prevajalko Jeleno Isak Kres in piscem spremne besede Davidom Movrinom. Srečali se bomo v ponedeljek, 12. marca, ob 12. uri v ljubljanski knjigarni Konzorcij. Prijazno vabljeni!

Pogodba in Starinarnica

Osmega marca ob 11. uri prijazno vabimo v ljubljansko knjigarno Konzorcij, kjer bomo predstavili dva prvenca slovenskih avtoric. O Pogodbi Mojce Širok in Starinarnici Lune J. Šribar se bo z avtoricama pogovarjala urednica Nela Malečkar.

Šest novosti Cankarjeve založbe

Cankarjeva založba 1. marca ob 11h vabi v knjigarno Konzorcij na predstavitev novih knjig. Z nami bodo avtorji (Lidija Dimkovska, Jasmin B. Frelih, Davorin Lenko, Denis Škofič …) ter urednika Andrej Blatnik in Aljoša Harlamov.

Pil praznuje 70 let

Enaindvajsetega februarja 2018 bo Pil upihnil 70 svečk na rojstnodnevni torti. Prijazno vas vabimo, da se nam ob 18. uri v knjigarni Konzorcij pridružite na prireditvi, ki jo bo povezoval Boštjan Gorenc Pižama.

Pet novosti Cankarjeve

Cankarjeva založba bo v ponedeljek, 5. februarja, ob 10. uri predstavila pet knjižnih novosti. Z nami bosta urednika Andrej Blatnik in Aljoša Harlamov ter prevajalci knjig. Lepo vablejni v knjigarno Konzorcij!

Cankarjeva v Cankarjevem letu

Cankarjeva založba vabi na predstavitev letošnjih knjižnih izdaj, ki bo v sredo, 31. januarja 2018, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij.

Nova lirika in čriček

Mladinska knjiga predstavlja tri nove knjige iz zbirke Nova lirika in živalski roman Toon Tellegena.

Zima zima bela

V četrtek, 4. januarja, vas ob 11h prijazno vabimo v knjigarno Konzorcij na predstavitev novih knjig za mladino. Z nami bo urednica Alenka Veler ter avtorji in prevajalci.

Ilustrirani kvartet

V četrtek, 14. decembra 2017, ob 12. uri prijazno vabljeni v knjigarno Konzorcij, na predstavitev štirih ilustriranih knjižnih novosti, ki bodo razveselile bralce vseh starosti.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.