Skip Navigation LinksDomovZa medijeDogodki za novinarje

Dogodki za novinarje

Sadje z naše ladje

Vabimo na predstavitev knjižnih novosti ter na srečanje z njihovimi avtorji, v torek, 10. januarja 2017, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij.

Boris Paternu

Cankarjeva založba v sredo, 5. oktobra 2016, ob 11. uri vabi v ljubljansko knjigarno Konzorcij na predstavitev knjige Borisa Paternuja, Premisleki o književnosti in jeziku.

Novosti Cankarjeve založbe

Cankarjeva založba vabi na predstavitev knjižnih novosti, ki bo 24. maja 2016 ob 11. uri v knjigarni Konzorcij.

Najlepše pesmi Janeza Menarta

Mladinska knjiga vabi na predstavitev knjige pesmi Janeza Menarta Zadnja pomlad. Ilustriran izbor pesmi, ki so bile pesniku najbolj pri srcu, bomo predstavili v četrtek, 14. aprila ob 12. uri v knjigarni Konzorcij, ko bodo z nami, pesnikova hči Barbara Menart Senica, ilustratorka Ana Zavadlav in likovni urednik Pavle Učakar.

Požar, Strah in Ššš

Pri Založbi Mladinska knjiga so izšla tri nova književna dela za mlade bralce in njihove odrasle, ki prinašajo aktualne teme o sobivanju, strpnosti in drugačnosti. Vabimo na predstavitev knjig v četrtek, 17. marca 2016.

Dekle na vlaku

Dekle na vlaku ni le kriminalka ali psihološki triler. Je svetovna knjižna uspešnica, ki je že vse od izida januarja letos na vrhu vseh najpomembnejših knjižnih lestvic.

Desa Muck in Odred

Desa Muck, priljubljena pisateljica otroških in mladinskih del, je pri Založbi Mladinska knjiga izdala svoj novi roman za odrasle z naslovom Odred (ali kako osrečiti druge proti njihovi volji). Vabimo na predstavitev, ki bo v sredo, 14. oktobra, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij.

Slavko Pregl

Slavko Pregl, eden najbolj znanih in priljubljenih pisateljev in založnikov, bo devetega septembra praznoval 70. rojstni dan. Dan prej, v torek, 8. septembra, vas ob 11. uri vabimo v knjigarno Konzorcij, kjer bomo praznovali z dvema novima knjigama.

102 leti Borisa Pahorja

Vabljeni na sprejem ob pisateljevem rojstnem dnevu v sredo, 26. avgusta 2015, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.