Skip Navigation LinksDomovZa medijeDogodki za novinarje

Dogodki za novinarje

Nova slovenska knjiga

Vabimo na predstavitev novih knjig slovenskih avtorjev, ki bo v četrtek, 17. maja, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij. Z nami bodo Miljana Cunta, Stanka Hrastelj, Monika Žagar in Vladimir P. Štefanec ter urednica Nela Malečkar.

Predstavljamo Dr. Seussa

Mladinska knjiga vabi na predstavitev novih knjig za otroke, ki bo v torek, 8. maja 2018, ob 13h v knjigarni Konzorcij: Enci benci na kamenci 4, ruska pravljica Medved išče Pestunjo in ameriška klasika, Dr. Seuss.

Javna hiša Slovenija

Cankarjeva založba vabi na novinarsko konferenco ob izidu knjige Javna hiša Slovenija avtorjev Francija Demšarja in Renate Zatler, ki bo v sredo, 25. aprila 2018, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij. Knjigo bosta skupaj z avtorjema predstavila urednika Zdravko Duša in Aljoša Harlamov.

Kapučino in Roman

Mladinska knjiga prijazno vabi na predstavitev novih prevedenih leposlovnih del iz zbirk Roman in Kapučino, ki bo v petek, 13. aprila 2018, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij. Z nami bodo prevajalci in sodelavci knjig ter urednika Darja Marinšek in Andrej Ilc.

Na Trubarjevi o Starinarnici

Vabimo na prav posebno druženje ob izidu prvenca Lune J. Šribar Starinarnica, ki se bo začelo v četrtek, 12. aprila 2018, ob 18.uri v knjigarni Mladinske knjige na Trubarjevi.

V Slovenijo prihaja Catherine Cusset

Marca 2017 so slovenski študentje francoskega jezika in prevajalstva izbirali svojega favorita med nominiranci za nagrado Goncourt 2016. Izbrali so roman Tisti, ki smo ga oboževali. Knjiga je v slovenskem prevodu pravkar izšla pri Mladinski knjigi, prevedel jo je Iztok Ilc.

Brezmejna Slovenija

Vabimo na predstavitev obsežne izdaje Brezmejna Slovenija, ki bo v torek, 27. marca, ob 11. uri v knjigarni Konzorcij, Ljubljana. O knjigi bodo govorili avtor Iztok Ilich, urednik Tine Logar in dr. Nena Židov.

Novi prevod Iliade

Ob novem izidu Iliade vabimo na pogovor urednika Andreja Ilca s prevajalko Jeleno Isak Kres in piscem spremne besede Davidom Movrinom. Srečali se bomo v ponedeljek, 12. marca, ob 12. uri v ljubljanski knjigarni Konzorcij. Prijazno vabljeni!

Pogodba in Starinarnica

Osmega marca ob 11. uri prijazno vabimo v ljubljansko knjigarno Konzorcij, kjer bomo predstavili dva prvenca slovenskih avtoric. O Pogodbi Mojce Širok in Starinarnici Lune J. Šribar se bo z avtoricama pogovarjala urednica Nela Malečkar.

Šest novosti Cankarjeve založbe

Cankarjeva založba 1. marca ob 11h vabi v knjigarno Konzorcij na predstavitev novih knjig. Z nami bodo avtorji (Lidija Dimkovska, Jasmin B. Frelih, Davorin Lenko, Denis Škofič …) ter urednika Andrej Blatnik in Aljoša Harlamov.

Služba za odnose z javnostmi

Založba Mladinska knjiga
Slovenska 29, Ljubljana

Telefon: 01 241 3174
Faks: 01 425 28 01
E-naslov: pr@mkz.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.