Pogoji za sodelovanje

POGOJI ZA SODELOVANJE

Za vsak nakup nad 10 EUR od 8. novembra 2017 do 28. februarja 2018 v vseh knjigarnah in papirnicah Mladinske knjige Trgovine, d. o. o., po Sloveniji, v Svetu knjige in Ciciklubu, preko prodajnih poti Mladinske knjige Založbe (v Modrem salonu, pri nakupu preko telefonske prodaje, prodaje po pošti, zastopniške prodaje), Reader’s Digesta, pri naročilu revij Mladinske knjige Založbe in spletne trgovine Emka (v nadaljevanju: vsa prodajna mesta) prejmete nalepko. Zbirne kupone pa je mogoče unovčiti do 31. marca 2018 oz. do razprodaje zalog.

Organizatorja akcije »Z nakupi na kup« sta Mladinska knjiga Trgovina, d. o. o., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, in Mladinska knjiga Založba, d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana.

Za vsak nakup v znesku:

  • od 10,00 do 19,99 EUR prejmete 1 nalepko
  • od 20,00 do 29,99 EUR prejmete 2 nalepki
  • od 30,00 do 39,99 EUR prejmete 3 nalepke
  • od 40,00 do 49,99 EUR prejmete 4 nalepke

Nad 50,00 EUR in več prejmete sorazmerno število nalepk, tako da za vsakih nadaljnjih 10,00 EUR nakupa prejmete eno nalepko. Maksimalno število nalepk je 30, če vam jih glede na vrednost nakupa pripada več in jih želite prejeti, sporočite na 01 241 3131 (med 8.00 in 18.00).

Nalepke prejmete skupaj z računom. Nalepke se priznajo samo ob opravljenem nakupu, kar pomeni, da se naknadno oddani ali poslani računi ne bodo upoštevali. Akcija Z nakupi na kup ne velja za nakupe, opravljene v obliki prednaročil. Nalepke lahko prejme le fizična oseba, ki z nakupi v skladu s temi pogoji zbira nalepke na zbirnem kuponu. Zbirni kupon prejmete skupaj z računom na prodajnem mestu ali v paketu v primeru naročila po pošti.

Nalepke nalepite na ustrezno mesto, označeno na originalnem zbirnem kuponu. Organizator ni dolžan sprejeti in upoštevati drugih oblik in velikosti zbirnih kuponov oziroma kuponov, ki niso izpolnjeni skladno s temi navodili. V primeru, da je zbirni kupon tako poškodovan, da z njega niso razpoznavni njegovi bistveni elementi (število točk, vsebina nalepke ipd.), organizator ne bo omogočil nakupa izdelkov, navedenih na zbirnem kuponu po nižji ceni zvestobe. Tudi raztrgani, nečitljivi ali kakor koli drugače uničeni zbirni kuponi ali zbirni kuponi, na katerih ne bodo nalepljene originalne nalepke točk zvestobe, ali zbirni kuponi drugačne barve, ki niso bili pridobljeni med in v zvezi s to prodajno akcijo, se ne bodo upoštevali v prodajni akciji in z njimi nakup izdelkov po nižji ceni zvestobe ne bo mogoč, prav tako pa organizator zanje ne odgovarja.

Upoštevani bodo vsi zbirni kuponi z zadostnim številom zbranih nalepk, ki jih boste ob nakupu izbranega izdelka predložili na prodajnih mestih Mladinske knjige ter v klubskih centrih Sveta knjige najkasneje do 31. marca 2018. Seznam vseh prodajnih mest je objavljen na www.mladinska.com/zNakupiNaKup. Ko boste zbrali zahtevano število nalepk, lahko izpolnjeni kupon na vseh omenjenih prodajnih mestih zamenjate za nakup katerega koli izdelka z zbirnega kupona po posebni ceni.

Če želite, lahko izpolnjeni kupon z nalepkami pošljete tudi po pošti na naslov: Mladinska knjiga Založba, d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, s pripisom »Z nakupi na kup«. Na kuponu izpolnite svoje podatke pod nalepkami in označite izbrani artikel. Izbrani izdelek boste skupaj z računom prejeli na navedeni naslov v 10 dneh po prejemu naročila.

Račun plačate ob prevzemu pošiljke v enkratnem znesku, vaša soudeležba pri poštnini znaša 4,39 EUR. Vaš izpolnjeni kupon pričakujemo do 31. marca 2018. Če bomo kupon prejeli po tem datumu, ga žal ne bomo mogli upoštevati. Kupec ima pravico, da v 15 dneh pisno obvesti Založbo, da odstopa od pogodbe, pri čemer kupec krije stroške vračila blaga. V primeru, da kupec odstopi od pogodbe, mora prejete knjige ali drugo blago vrniti najpozneje v štirinajstih dneh po sporočilu, da odstopa od pogodbe. Vračilo prejetih knjig ali drugega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru pravočasnega odstopa od pogodbe in vračila že prejetega nepoškodovanega blaga na vaše stroške vam bomo v roku 14 dni vrnili vsa prejeta plačila na vaš osebni račun, ki ste nam ga sporočili. Kupec mora Založbi vrniti knjige ali drugo blago v stanju, v kakršnem je bilo, ko mu je bilo izročeno, na naslov: Mladinska knjiga Založba, d.d., Brnčičeva ulica 45, 1231 Ljubljana Črnuče. Mladinska knjiga Založba si pridržuje pravico, da izjemoma delno ali v celoti odstopi od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig ni več na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca ali če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem našem odstopu od pogodbe takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu. Mladinska knjiga Založba odgovarja za stvarne napake prodane knjige skladno z veljavno zakonodajo. Reklamacije sprejemamo na telefon 01 241 31 31, po faksu: 01 425 28 33 in na elektronski naslov oskrba@mkz.si. Rešili jih bomo rešili v najkrajšem možnem času. Sklenjena pogodba je shranjena v Službi oskrbe kupcev Mladinske knjige Založbe, d. d., Slovenska 29. Ljubljana. Zbranih točk oz. kupljenega izdelka po nižji ceni zvestobe ni mogoče zamenjati za gotovino.

Ta pravila prodajne akcije najdete na vseh prodajnih mestih in na spletni strani www.mladinska.com/zNakupiNaKup.

Izdelki so na voljo tudi v redni prodaji po rednih cenah do razprodaje zalog.

Naročnik s podpisom dovoljuje, da Mladinska knjiga Založba, d. d., Mladinska knjiga Trgovina, d. o. o., in Cankarjeva založba – Založništvo, d. o. o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavijo, vzdržujejo in upravljajo evidenco z njegovimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje ter posredujejo te podatke za te namene druga drugi. Vse navedene družbe zagotavljajo varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno ali po telefonu zahteva, da v 15 dneh od prejema njegove zahteve organizator trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh obvesti na lastne stroške.

Mladinska knjiga Trgovina, d. o. o., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02640/00, osnovni kapital 4.095.443,16 EUR.

Mladinska knjiga Založba, d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02643/00, osnovni kapital 5.141.149,22 EUR.

Pridružite se nam na Facebooku!

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.