Pogoji za sodelovanje

Akcija Z nakupi na kup velja v vseh knjigarnah in papirnicah Mladinske knjige Trgovine, d. o. o., po Sloveniji in v spletni trgovini Emka (v nadaljevanju: vsa prodajna mesta).  Za vsak nakup nad 10 EUR od 8. novembra 2018 do 31. januarja 2019 prejmete štampiljko, v spletni trgovini pa prejmete nalepko (v nadaljevanju štampiljke). Zbirne kupone je mogoče unovčiti do 28. februarja 2019 oz. do razprodaje zalog.

Organizator akcije »Z nakupi na kup« je Mladinska knjiga Trgovina, d. o. o., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana.

Za vsak nakup v znesku:

  • od 10,00 do 19,99 EUR prejmete 1 štampiljko
  • od 20,00 do 29,99 EUR prejmete 2 štampiljki
  • od 30,00 do 39,99 EUR prejmete 3 štampiljke
  • od 40,00 do 49,99 EUR prejmete 4 štampiljke

Nad 50,00 EUR in več prejmete sorazmerno število štampiljk, tako da za vsakih nadaljnjih 10,00 EUR nakupa prejmete eno štampiljko. Štampiljke prejmete skupaj z računom. Štampiljke se priznajo samo ob opravljenem nakupu, kar pomeni, da se naknadno oddani ali poslani računi ne bodo upoštevali. Akcija Z nakupi na kup ne velja za nakupe, opravljene v obliki prednaročil in za nakupe v Svetu knjige in Ciciklubu.

Štampiljke lahko prejme le fizična oseba, ki z nakupi v skladu s temi pogoji zbira štampiljke na zbirnem kuponu. Zbirni kupon prejmete skupaj z računom na prodajnem mestu ali v paketu v primeru spletnega naročila.

Štampiljke zbirate na ustreznem mestu, označenem na originalnem zbirnem kuponu. Organizator ni dolžan sprejeti in upoštevati drugih oblik in velikosti zbirnih kuponov oziroma kuponov, ki niso izpolnjeni skladno s temi navodili. V primeru, da je zbirni kupon tako poškodovan, da z njega niso razpoznavni njegovi bistveni elementi (število štampiljk, vsebina štampiljke ipd.), organizator ne bo omogočil nakupa izdelkov, navedenih na zbirnem kuponu po nižji ceni zvestobe. Tudi raztrgani, nečitljivi ali kakor koli drugače uničeni zbirni kuponi ali zbirni kuponi, na katerih ne bodo originalne štampiljke točk zvestobe, ali zbirni kuponi drugačne barve, ki niso bili pridobljeni med in v zvezi s to prodajno akcijo, se ne bodo upoštevali v prodajni akciji in z njimi nakup izdelkov po nižji ceni zvestobe ne bo mogoč, prav tako pa organizator zanje ne odgovarja.

Upoštevani bodo vsi zbirni kuponi z zadostnim številom zbranih štampiljk ali nalepk (zbranih preko spletnih nakupov), ki jih boste ob nakupu izbranega izdelka predložili na prodajnih mestih Mladinske knjige Trgovine. Seznam vseh prodajnih mest je objavljen na www.mladinska.com/zNakupiNaKup.

Ko boste zbrali zahtevano število štampiljk, lahko izpolnjeni kupon na vseh omenjenih prodajnih mestih zamenjate za nakup katerega koli izdelka z zbirnega kupona po posebni ceni. Na Emka.si  unovčevanje ni mogoče, izdelke po znižani ceni ob predložitvi izpolnjenega zbirnega kupona lahko kupite v katerikoli poslovalnici Mladinske knjige.

Zbranih točk oz. kupljenega izdelka po nižji ceni zvestobe ni mogoče zamenjati za gotovino.

Ta pravila prodajne akcije najdete na vseh prodajnih mestih in na spletni strani www.mladinska.com/zNakupiNaKup.

Izdelki so na voljo tudi v redni prodaji po rednih cenah do razprodaje zalog.

Mladinska knjiga Trgovina, d. o. o., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02640/00, osnovni kapital 4.095.443,16 EUR.

Pridružite se nam na Facebooku!

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.