Skip Navigation LinksDomovZ vrta na mizo

Z vrta na mizo

Edino za tisto, kar sami pridelamo na vrtu, lahko z vso gotovostjo rečemo, da je domače in zdravo. Če sploh ne omenjamo, da je vrtnarjenje ena najbolj sproščujočih dejavnosti! Ali kot pravi Jerneja Jošar: »Psihoterapija, meditacija, kisikova kopel, tretma z vitaminom D, proticelulitna nega … Učinke vsega tega nam ponuja vrtnarjenje – in to v enem paketu!« Ne smemo pa pozabiti tudi na užitek, ko spremljamo, kako tisto, kar smo zasejali in zasadili, raste, na koncu pa veselo poberemo plodove. Če želimo vrtnariti čim bolj naravno in na vrtu z manj truda pridelati obilnejši ali lepši pridelek, kdaj potrebujemo tudi kak pameten nasvet.

Vedno znova pa nam pridejo prav tudi namigi, kako pridelano hrano pripraviti in postaviti na mizo – da nam bo teknila in da bo v skladu z našimi prehranjevalnimi navadami. Ker idej, kaj skuhati, rado zmanjka, je vedno pametno imeti pri roki dobro kuharsko knjigo. Še dobro, da je na voljo toliko različnih, da se prava najde čisto za vsakogar.

Da bo poskrbljeno za celotno pot hrane – od vrta do mize – bo poskrbel izbor odličnih vrtnarskih in kuharskih knjig, ki vas že čaka v knjigarnah Mladinske knjige!

Knjige za vrt

Velika knjiga o zelenjavi

Ekološko vrtnarjenje

Sadje z domačega vrta

Naravno in varčno vrtnarjenje Moj vrt Vrtnarček Vrtnarimo z Jernejo

Kuharice

Ajurveda Čudovita žita Slastno z ello Superhrana za vsak dan

Priloge

Kuharček  

 

Zeleni smutiji

Zelena zelenjava

Jedi iz žit Zelenjavne jedi

Marmelade in vložene dobrote

   

 

Presna kuhinja Superživila za ves dan

Prigrizki

Kuhajmo z začimbami

Kruh

 

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.