Skip Navigation LinksDomovŠolaŠolske potrebščine

Šolske potrebščine

VSE ZA ŠOLO V MLADINSKI KNJIGI

Šolsko torbo je pač treba napolniti z vsem potrebnim, kar predpiše šola. Izognite se nepotrebnemu tekanju po več trgovinah: čisto vse – od učbenikov, delovnih zvezkov, torb in vseh potrebnih potrebščin – dobite v Mladinski knjigi.

Vse za šolo v Mladinski knjigi

SUPERPREPROSTO

Vse lahko uredite tudi brez seznama, saj vemo, kaj potrebujete oziroma katera učna gradiva in potrebščine je za posamezni razred predpisala vaša šola.

SUPERHITRO

  • Obiščite katero od več kot 50 enot Mladinske knjige po Sloveniji in povejte za katero šolo in razred potrebujete potrebščine. Strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo in vam – če se želite izogniti čakanju v vrsti – pripravilo paket ter vas obvestilo o terminu prevzema.
  • Skočite na www.emka.si/sola in naročite vse, kar potrebujete,  v manj kot 5 minutah (tudi tam vam je na voljo seznam z vaše šole). In to vse dni v tednu, 24 ur na dan!

SUPERUGODNO

Izkoristite 30 % popusta na izbrane šolske potrebščine in 4 % popusta na učbenike in delovne zvezke. Omogočamo vam plačilo do 12 obrokov. Ob nakupu prejmete stenski šolski koledar in urnik, prvošolčki pa še stekleničko za vodo.*

Oglejte si osnovnošolski katalog potrebščin za leto 2017/18:

Oglejte si srednješolski katalog potrebščin za leto 2017/18:

*Popust velja od 1. 6. 2017 do 5. 7. 2017. 4-odstotni popust velja za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2017/18, in pripadajoče delovne zvezke razen gradiv, pri katerih v skladu z določili Zakona o enotni ceni knjige od prvega prodajnega dneva še ni poteklo 6 mesecev. 30-odstotni popust velja za posebej označene šolske potrebščine. Kupon za ekskluzivni 20-odstotni popust pri spletni sklenitvi Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine pri Zavarovalnici Triglav prejmete ob nakupu potrebščin nad 20 € v Mladinski knjigi. Kupon prejmete od 1. 6. 2017 do 15. 9. 2017. Stekleničko za vodo prejmete pri nakupu šolskih potrebščin za 1. razred v vrednosti nad 25 € oz. do prodaje zalog.

Vabljeni v knjigarne MK

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.