Skip Navigation LinksDomovŠolaŠolske potrebščine

Šolske potrebščine

SE ZA ŠOLO V MLADINSKI KNJIGI

Šolsko torbo je pač treba napolniti z vsem potrebnim, kar predpiše šola. Izognite se nepotrebnemu tekanju po več trgovinah: čisto vse – od učbenikov, delovnih zvezkov, torb in vseh potrebnih potrebščin – dobite v Mladinski knjigi.

Vse za solo

SUPERPREPROSTO

Vse lahko uredite tudi brez seznama, saj vemo, kaj potrebujete oziroma katera učna gradiva in potrebščine je za posamezni razred predpisala vaša šola.

SUPERHITRO

  • Obiščite katero od več kot 50 enot Mladinske knjige po Sloveniji in povejte za katero šolo in razred potrebujete potrebščine. Strokovno osebje vam bo z veseljem svetovalo in vam – če se želite izogniti čakanju v vrsti – pripravilo paket ter vas obvestilo o terminu prevzema.
  • Skočite na www.emka.si/sola in naročite vse, kar potrebujete, v manj kot 5 minutah (tudi tam vam je na voljo seznam z vaše šole). In to vse dni v tednu, 24 ur na dan!

SUPERUGODNO

Izkoristite 30 % popusta na pester izbor šolskih potrebščin, 10 % popusta na šolske torbe in nahrbtnike in 4 % popusta na učbenike in delovne zvezke. Ob nakupu prejmete darilo stenski šolski koledar in urnik, prvošolčki pa še stekleničko za vodo.*

 

*Popust velja od 6. 7. do 15. 9. oziroma do prodaje zalog. 4-odstotni popust prejmete ob nakupu šolskih potrebščin nad 25 € in velja za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2017/18, in pripadajoče delovne zvezke z izjemo gradiv, pri katerih v skladu z določili ZECK od prvega prodajnega dneva še ni poteklo 6 mesecev. 30-odstotni popust velja za posebej označene šolske potrebščine. Stekleničko za vodo prejmete pri nakupu šolskih potrebščin za 1. razred v vrednosti nad 25 € oz. do prodaje zalog. 10-odstotni popust velja za šolske torbe in nahrbtnike razen za blagovno znamko Dakine. Popusti se ne seštevajo.

 

Vabljeni v knjigarne MK

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.