Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Nagrade Velike nagradne igre Reader`s Digesta

Predpraznični minuli konec tedna se je zaključil s podelitvijo nagrad Velike nagradne igre, ki jo že 12. leto prirejata Založba Mladinska knjiga in Reader's Digest.

Kulturni praznik v Konzorciju

Letošnji kulturni praznik smo v knjigarni Konzorcij posvetili spominu na Kajetana Koviča, enega največjih slovenskih pesnikov.

Na še mnoga leta Cankarjeve založbe in pesnika Cirila Zlobca

Za slavnostni začetek jubilejnega leta, s katerim Cankarjeva založba vstopa v 70. leto svojega obstoja, so danes v knjigarni Konzorcij pod vodstvom Mihe Kovača poskrbeli uredniki Cankarjeve založbe Ana Ugrinović, Andrej Blatnik, Tine Logar in Nina Žitko Pucer.

Nov prireditveni prostor v Konzorciju

V knjigarni Konzorcij smo za vas osvežili prireditveni prostor, ki je v novi podobi zaživel na tiskovni konferenci Cankarjeve založbe.

Bela v ljubezni

​Varja Kališnik v svoje novo razmerje vstopa kot bel, nepopisan list. Zato je knjigi dala naslov Bela v ljubezni. Knjigo smo predstavili v Konzorciju, ob avtorici pa je bila urednica knjige Barbara Zych.

Program izdaj za jubilejno leto

Osmega januarja smo knjižne vrhunce, ki jih bomo izdali v jubilejnem letu, predstavili na prvi letošnji novinarski konferenci.

Nagrada za najboljši prvenec

Na Slovenskeme knjižnem sejmu so podelili nagrado za najboljši prvenec. Dobitnik je Zoran Kneževič za knjigo Dvoživke umirajo dvakrat (Cz, 2014)

Knjiga leta

Zadnji dan 30. slovenskega knjižnega sejma so v Cankarjevem domu podelili nagrado Knjiga leta. Obiskovalci sejma so za prvo dobitnico nove nagrade izbrali knjigo Ljubimca z Vošnjakove ulice, pisma Silve Ponikvar in Karla Destovnika Kajuha.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.