Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Podeljene nagrade Trusted Brand 2015

Revija Reader's Digest Slovenija in Mladinska knjiga sta sinoči v Cankarjevem domu že 9. leto zapovrstjo podelili plakete najbolj zaupanja vrednim blagovnim znamkam in osebnostim v Sloveniji Trusted Brand 2015.

Valeria Luiselli v Ljubljani

Ob izidu njenega romana Breztežni v slovenskem jeziku bo 29. maja 2015 Ljubljano obiskala mehiška pisateljica Valeria Luiselli.

Prenovljena Kolodvorka

Konec aprila smo prenovili še eno od naših trgovin v Ljubljani, Kolodvorko.

V Slovenskih Konjicah odkrili kip Ivana Minattija

V nedeljo, 22. marca, na rojstni dan Ivana Minattija, so se v Slovenskih Konjicah s slovesnim odkritjem bronastega kipa poklonili svojemu pred skoraj tremi leti umrlemu rojaku, pesniku, prevajalcu, uredniku in akademiku.

Se lahko navadimo na manj?

Na okrogli mizi, ki smo jo minuli četrtek posvetili knjigama Moč navade in Minimalizem, so se v knjigarni na Trubarjevi pogovarjali Samo Rugelj, Mitja Pucer, Marko Roblek, pogovor pa je povezovala pa Carmen L. Oven.

Nove-stare najbolj zaupanja vredne blagovne znamke

Ob zaključku ene največjih evropskih potrošniških raziskav Trusted Brand so včeraj predstavniki Reader's Digest Slovenija na novinarski konferenci razglasili letošnje prejemnike tega priznanja.

S Sneguročko v pomlad

Mladinska knjiga in Nama sta v družbi svojih poslovnih partnerjev spet dokazali, da tudi v na videz nezdružljivih točkah znata postavljati skupne imenovalce. Tokrat z recitalom Sneguročka, ki je v Mladinskem gledališču izzvenel v izjemni izvedbi avtorice Svetlane Makarovič ter Mar Django Quarteta in navdušil obiskovalce.

Obisk Darie Bignardi

Včeraj, dan po dnevu žena, je Konzorcij in Dom knjige obiskala Daria Bignardi, avtorica romana Popolna akustika. Italijanska pisateljica, novinarka in TV voditeljica je bila v Sloveniji vsega skupaj en dan, a je opravila številne intervjuje, s turistično vodnico si je ogledala Ljubljano in očarala vse, ki smo bili v njeni bližini.

Nagrade Velike nagradne igre Reader`s Digesta

Predpraznični minuli konec tedna se je zaključil s podelitvijo nagrad Velike nagradne igre, ki jo že 12. leto prirejata Založba Mladinska knjiga in Reader's Digest.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.