Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNovice

Novice

Schwentnerjeva nagrada Bediti Mlinar

Sinoči so na slovesni prireditvi ob otvoritvi knjižnega sejma Bediti Mlinar podelili Schwentnerjevo nagrado za pomemben prispevek k slovenskemu založništvu in knjigotrštvu, ob 10. obletnici delovanja pa je tudi revija Bukla prejela posebno priznanje sejma.

Enajsta šola v knjigarni: Disleksija

Ponovno smo začeli z abonmajskimi srečanji Enajsta šola v knjigarni, ki predstavljajo programsko sodelovanje med Univerzo za tretje življenjsko obdobje in Konzorcijem. Prvo druženje je bilo posvečeno disleksiji.

Naomi Klein o podnebnih spremembah

V sredo, 4. novembra smo novinarje povabili v knjigarno Konzorcij na predstavitev izjemno pomembne in v svetu odmevne nove knjige Naomi Klein To vse spremeni, Kapitalizem proti podnebju. Izšla je v zbirki Premiki in v prevodu Polone Mertelj.

Dekle na vlaku

Dekle na vlaku je svetovna knjižna uspešnica, ki je že vse od izida januarja letos na vrhu najpomembnejših knjižnih lestvic. Od jutri jo bomo lahko brali tudi v slovenščini, danes pa smo jo predstavili novinarjem.

Narejeno z ljubeznijo

V petek, 23. oktobra, sta urednica Sanda Šukarov in Kaja Milanič zbranim novinarjem in drugim gostom prek ustvarjalne delavnice predstavili novo Kajino knjigo Narejeno z ljubeznijo.

Božanski Rafael

V prostorih Trubarjevega antikvariata, kateremu pritičejo predstavitve prestižnih knjižnih izdaj, je Mladinska knjiga obelodanila veličastno izdajo o tretjem velikem svetovnem umetniku Rafaelu.

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.