Skip Navigation LinksDomovSkupina MKNoviceZvezdana in Damjana v živo

Zvezdana in Damjana v živo

V oktobru in začetku novembra smo knjigo Na tesnobi Damjane Bakarič predstavili v Mariboru, Kopru in Ljubljani.

Na tesnobi

Pogovor avtorice in moderatorke Zvezdane Mlakar se je dotaknil obiskovalcev, ki so do zadnjega kotička napolnili naši knjigarni v Mariboru in Kopru ter Unionsko kavarno v Ljubljani. Z iskrenim pogovorom pa sta odprli tudi srca obiskovalcev, ki so ganljivo izpovedovali svoje težave in soočanja s tesnobo.

Bolj kot solze so zaskelele ganljive izpovedi vseh, ki se soočajo s paničnimi napadi, tesnobo, depresijo in podobnimi težavami, ki so v veliki meri posledica stresa ter vse večjih odgovornosti in vsakodnevnih obremenitev, pritiskov, pričakovanj ljudi. 

Na tesnobiObisk in odziv na pogovore ob izidu knjige Na tesnobi potrjujeta, da se s tovrstnimi težavami sooča veliko ljudi. Izpovedi mame in hčerke, fanta in njegovega dekleta, gospe, ki je prišla na dogodek zato, da bi izvedela, kako naj pomaga svoji najboljši prijateljici, mlade mamice, ki se zaradi tesnobe ne zmore veseliti svojega otroka …  Ne, to niso bili marketinško načrtovani ali režirani prizori. Bile so iskrene izpovedi ljudi, ki v Damjanini knjigi in njenih odzivih na socialnih omrežjih iščejo oporo pri izhodu iz lastne krize.

 

Za knjigo Na tesnobi vlada veliko zanimanje, Damjano Bakarič vabijo na vse konce Slovenije. 23. novembra jo bodo gostili v naši knjigarni v Novem mestu. Tudi tam se bo z njo pogovarjala Zvezdana Mlakar.

 

Spletno nakupovalno središče MK

Emka.si

Pridružite se nam na Facebooku

FacebookVabljeni v skupino ljubiteljev branja Radi beremo!

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.