Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovPraznične KRUHarije&CUKRnije

Koledar prireditev

Praznične KRUHarije&CUKRnije

08.12.17 ob 19:00 - 20:00 - Mladinska knjiga Izola

V Izoli bo vsak decembrski petek dišalo po prazničnih dobrotah.
Praznične KRUHarije&CUKRnije

V Mladinski knjigi Izola bo vsak decembrski petek dišalo po prazničnih dobrotah. Ob novi knjigi KRUHarije&CUKRnije ne bo manjkalo navdihov, novih receptov za sladke in slane prigrizke, slaščice in kruh, pa tudi brbončice bomo razvajali.

 

 

8. 12. ob 19. uri

Pogovor z dvema od avtorjev knjige KRUHarije&CUKRnije, Mišem Kolarjem in Andrejo Perčič, ki ga bo vodila urednica Nina Žitko Pucer, obeta veliko praktičnih nasvetov, tudi marsikatero malo, a ključno skrivnost pekovskih in slaščičarskih postopkov. Dijaki in študentje BIC-a pa bodo poskrbeli za pogostitev.

 

15. 12. ob 19. uri

Predstavile se bodo članice lokalnega kulturnega društva in z nami delile svojo izkušnjo peke slanega peciva po receptih iz knjige. S slanim pecivom se bomo tudi razvajali.

 

22. 12. ob 19. uri

Predstavile se bodo članice lokalnega kulturnega društva in z nami delile svojo izkušnjo peke sladkega peciva po receptih iz knjige. Pripravljeno pecivo bo tudi za pokušino.

 

29. 12. ob 19. uri

Predstavile se bodo članice lokalnega kulturnega društva in z nami delile svojo izkušnjo peke kruha po receptih iz knjige. Po slastnem kruhu bo zadišalo tudi v knjigarni.

 

Lepo vabljeni!

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.