Skip Navigation LinksDomovSkupina MKKoledar dogodkovZvezdana v živo z Brunom Šimlešo

Koledar prireditev

Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo

10.02.17 ob 18:00 - 19:00 - Hotel Union, kavarna

O umetnosti ljubezni.
Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo

Po uspešnicah Ljubeznoslovje in Šola življenja je pri založbi Mladinska knjiga izšla nova knjiga priljubljenega hrvaškega avtorja BRUNA ŠIMLEŠE Umetnost življenja. »Poslanstvo te knjige je, da tudi vi začnete ljubiti sebe in svoje življenje. Čisto in popolno. Kakor si tudi zaslužite! Ker ste življenjski umetniki«, je v popotnici svoji najnovejši knjigi zapisal Šimleša. Vabi nas na popotovanje, na katerem bomo spoznali, kako iz svojega življenja ustvarimo edinstveno umetnino.

Bruno Šimleša bo v pogovoru z Zvezdano Mlakar, gledališko igralko in voditeljico televizijske oddaje Zvezdana, z nami delil svoja spoznanja o ljubezni in najlepši umetnini: Življenju.

Pridružila se jima bo Damjana Bakarič, avtorica uspešnice Na tesnobi, ki je prevedla Šimleševo knjigo Umetnost življenja in je velika poznavalka njegovega dela, avtorica književnega bloga Berem in prav tako mamica odraščajoče deklice.

Bruno Šimleša je avtor osmih knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti, vse bolj priljubljen na celotnem področju bivše Jugoslavije. Leta 2002 je diplomiral iz sociologije v Zagrebu, dve leti vodil oddajo Svaki dan, dobar dan na hrvaški televiziji, redno sodeluje tudi s številnimi hrvaškimi in tujimi mediji. Njegovo družbeno angažiranje potrjuje tudi nagrada VAM, ki mu jo je za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o problematiki raka lani podelilo Žensko združenje za boj proti raku Sve za nju.

Bruno je poročen in ponosni očka sedemletne hčerke.

Bruna Šimlešo in Zvezdano Mlakar lahko srečate tudi v knjigarnah po Sloveniji:

 

 

 

 

 

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Zmenek s knjigo.

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.