Skrivnost

Ti zaupam skrivnost?

Po njej so hrepeneli, jo skrivali, si jo kradli in zanjo plačevali kupe denarja. Veliko Skrivnost so v starih časih poznali faraoni, cesarji, filozofi in kralji, pozneje pa so jo odkrili znanstveniki, izumitelji in gospodarstveniki. Zdaj jo pozna sodobno plemstvo: filmski zvezdniki, pop pevci, slavni pisatelji in športni vzorniki.

To je Skrivnost, ki je spremenila podobo človeštva. Skrivnost, ki obudi sanje in jih pomaga uresničiti. Skrivnost bogatega življenja in moči. Skrivnost okoljevarstva, šolanja in življenja mladih v 21. stoletju. To je Skrivnost ZATE!

Kaj je torej ta velika skrivnost?
In kako ti lahko pomaga?

Če sanjaš o nečem, imaš skrivne želje, strastno hrepenenje ali cilj, a ne veš, kako to uresničiti, je Skrivnost za mlade knjiga zate. Skrivnost je že milijonom ljudi z vsega sveta pokazala, kako lahko spremenijo življenje in uresničijo sanje. To lahko storiš tudi ti.

Skrivnost ti bo dala moč, da dobiš moč, da dobiš, narediš ali postaneš, kar si želiš. Bogastvo, uspeh, odlični odnosi, boljše zdravje in samozavest … vse, kar ti srce poželi. Dosežeš lahko čisto vse.

Le to Skrivnost moraš odkriti.

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Preverite tudi:

 

 

Preverite tudi:

slika  slika

slika

slika

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.