Skip Navigation LinksDomovRevijePoverjeništvo

Jesenska akcija 2016-17

Spoštovana poverjenica, spoštovani poverjenik!

Kakovostne revije s preverjenimi, starosti primernimi vsebinami, ki jih pripravljajo usposobljeni strokovnjaki, so od nekdaj del šolskega prostora.

Veseli smo, da so to (spet) prepoznali tudi na Ministrstvu za šolstvo, izobraževanje in šport ter v lanski okrožnici št 6034-7/2015/43 šolam priporočili, naj ponudbo kakovostnih revij za šolarje predstavijo neposredno staršem (na roditeljskih sestankih in drugih oblikah sodelovanja s starši). Priporočila strokovnih aktivov šole namreč staršem precej olajšajo odločitev. Na željo številnih poverjenikov smo za lažjo predstavitev staršem pripravili kratke predstavitve revij na www.mladinska.com/revije/poverjenistvo/ucna_gradiva.

Letos smo predstavitev revij Pil in Moj planet za učence drugega in tretjega triletja zastavili nekoliko drugače. Namesto običajne brošure s poskusnim branjem smo zanje pri obeh revijah pripravili plakat z nagradnim kvizom, pri katerem si lahko prislužijo lepe nagrade, med drugim tablični računalnik Samsung Galaxy Tab A 10.1 in skiro z nahrbtnikom XRoll.

Nagradna naloga se skriva tudi v predstavitveni brošuri za Cici zabavnik, ki letos praznuje 10. obletnico. 10 srečnežev bomo nagradili z nahrbtnikom mačka Murija, polnim najrazličnejših presenečenj. Pomembna novost pri Cici zabavniku je tudi ta, da bo letos vsaka številka vsebovala naloge za spodbujanje miselnega razvoja otrok po priznani metodi NTC dr. Ranka Rajovića.

Tudi letos velja najugodnejša, 20 % nižja cena pri naročilu revij v vrtcu/šoli, naročniki pa prejmejo tudi lepa darila. Prvič pa naročnikom omogočamo 30 % popusta pri naročilu katerih koli dveh revij Mladinske knjige (Cicido, Ciciban, Cici zabavnik, Moj planet, Pil, Gea) v vrtcu/šoli.

Naročniki revij prejmejo tudi kodo za dostop do dela vsebin na interaktivnem portalu za učence in učenke www.UČIMse.com: naročniki Cicidoja do nalog za predšolske otroke, naročniki Cicibana in Pila do nalog iz slovenščine za razred, ki ga obiskujejo, naročniki Cici zabavnika do nalog iz matematike za razred, ki ga obiskujejo, naročniki Mojega planeta pa dostop do interaktivne igre Veliko potovanje po Sloveniji.

Tudi letos bodo revije za učence pripravile številne natečaje: spremljate jih lahko na spletni strani za poverjenice.


Monika Jagodič Gobec
vodja sektorja Prodaja in promocija izobraževalnih vsebin

 

Učna gradiva

Na spletni strani so za vas poverjenike dostopna dodatna učna gradiva, ki vam bodo v pomoč pri pedagoškem procesu.

Kompleti revij

Letos možnost naročila kompleta katerih koli revij!

Informacije in naročanje

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.