Revija Pil

Glasba

Bruno Mars: 24K Magic

slika
Piše: Dorian, fotografija: arhiv Pila

Novembra je izdal svoj tretji studijski album 24K Magic, ki je navdušil in se uvrstil na prva mesta glasbenih lestvic. Prvi singel z njega je istoimenska pesem 24K Magic, s katero je Bruno dokazal, da zna še vedno delati dobro glasbo in ni bil muha enodnevnica.

Sia

slika
Fotografija: arhiv Pila

Ste vedeli, da je štiridesetletna Sia Kate Isobelle Furler svoj prvi studijski album izdala že pred skoraj dvajsetimi leti, leta 1997? Vseeno je do zdaj več pozornosti pritegnila kot avtorica pesmi za druge glasbenike – med drugim je sodelovala z Davidom Guetto v pesmi Titanium in z Rihanno v pesmi Diamonds, šele leta 2014 pa je zares zaslovela kot samostojna izvajalka s šestim studijskim albumom 1000 Forms of Fear in pesmijo Chandelier. Lani je izdala sedmi studijski album This is Acting, s katerega prihajata hita Cheap Thrills in The Greatest.

Klara

slika
Pogovarjala se je: Danaja Lorenčič; fotografija: Niko Karo

Klara je preprosta, vedno nasmejana in vztrajna mlada pevka, ki je očarala gledalce in žirijo v oddaji Slovenija ima talent. Njena prva pesem Milijon in ena je bila odlično sprejeta. Klara pa nam je zaupala, kakšne pesmi najraje izvaja, kaj jo najbolj osrečuje in kaj načrtuje za prihodnost.

Več glasbe te čaka v Pilu!

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Vesela šola

Vesela šola

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.