Skip Navigation LinksDomovPapirništvoPoslovna darila

Poslovna darila

Obdarovanje poslovnih partnerjev ter obstoječih in potencialnih kupcev je vse pomembnejši vidik poslovnega vsakdanjika. Kako izbrati pravo poslovno ali promocijsko darilo pa vse manj stvar naključja, temveč tehtnega premisleka – če seveda želite, da darilo doseže svoj namen.

Darila 2017

Katalog Darila 2017 vsebuje pisan nabor idej primernih za obdarovanje poslovnih partnerjev. Prelistajte katalog:

»Ljudje lahko pozabijo, kaj ste rekli. Ljudje lahko pozabijo, kaj ste naredili. Nikoli pa ne bodo pozabili, kako so se ob vas počutili,« je zapisala ameriška pesnica Maya Angelou.

Drobne stvari so tiste, ki štejejo. Tudi v poslovnih odnosih. Seveda ne pozabimo zlahka, da smo s poslovnim partnerjem dobro sodelovali, skupaj dosegali poslovne cilje in se veselili uspehov.

Toda še bolj si zapomnimo močan stisk roke, spodbuden telefonski klic, iskren nasmeh ob uspehu. In tudi poslovno darilo, izbrano s premislekom in podarjeno s srcem. Takšno, ki razveseli, izrazi zahvalo za dosedanje sodelovanje in željo po prihodnjem … ter začara trenutek v večnost.

Darila za otroke

Pred vami je pisan in pester katalog Darila dobrih mož iz Mladinske knjige, v katerem boste našli najbolj mehka, spodbudna, domiselna in zabavna darila za otroke od rojstva do desetega leta. Vabimo vas, da si ga ogledate in seveda izberete primerna darila za tiste, ki jih najtežje čakajo.

 

Vabljeni v prodajalne Mladinske knjige

Emka.si

Emka.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.