Moj planet

Oktober 2018

Moj planet razpisuje mega nagradni natečaj Moja muca

slika

Nikar ne pozabite pripisati svojih podatkov (ime, priimek, naslov , telefon in letnico rojstva).

slika

Posebna tričlanska komisija bo izbrala 100 fotografij, ki bodo objavljene na super posterju v reviji Moj planet. Najboljše tri pa bo nagradila!

Fotografije nam do 25. oktobra 2018 pošljite na naslov moj.planet@mkz.si ali Moj planet, 1536 Ljubljana. 

slika

Izid natečaja bo objavljen v novembrski številki revije Moj planet in na spletnih straneh revije www.mladinska.com/mojplanet 

 

 

 

Nagrajenci natečaja za naj strip Rešimo planet Zemljo!

Prejeli smo več kot 100 izdelkov otrok iz vse Slovenije. Zahvaljujemo se vsem mladim ustvarjalcem, njihovim mentorjem in staršem, saj smo prejeli izjemno močna sporočila in čudovite likovne izdelke. Želimo, da bi tudi odrasli razmišljali in delovali kot naši planetovci.

Tričlanska komisija s slikarjem in ilustratorjem Damijanom Stepančičem na čelu je imela zelo zahtevno delo. 

Nagrajenci

Petinpolletni Brin Baškovec iz Žirovnice prejme nagrado za najmlajšega avtorja. S svojim stripom je dokazal, da popolnoma razume problematiko, in ponudil je odlične rešitve. Bravo, Brin, še tako naprej! Prejel bo knjigo Zemljevidi in komplet EU poslanca zelenih dr. Šoltesa.

slika

Petošolca Leon Bogdanovski in Miha Zadnikar iz Ljubljane sta se lotila ene najpomembnejših tem na Zemlji – vode, saj ta prekriva večino našega planeta in je vir življenja! Narisala sta čistilno napravo, iz katere priteče pitna voda. Odlično, fanta, čestitamo! Prejela bosta darilni bon za Prvo otroško detektivsko agencijo in majico Moj planet. 

slika

Ana Štular, 10 let in pol, iz Kranja je pokazala izjemno zrelost in natančnost ter uporabo sodobnih tehnologij. Svet bi reševala s cenami in strogim nadzorom! Tisto, kar je dobro za Zemljo, bi spodbujala z zelo nizkimi cenami, slabo pa bi preprečevala z astronomskimi cenami in prepovedjo, tako bi kmalu vsi ravnali prav. Bravo, Ana, odličen izdelek! Prejela komplet EU poslanca zelenih dr. Šoltesa in majico Moj planet.    

slika

Maja Kelava, 10 let in pol, iz Polja nas je z veselimi barvami in časovnim strojem popeljala kar v leto 2222. Tam si lahko oddahnemo, ker ni odpadkov, ljudje niso pohlepni, ni onesnaževanja … in kdo si ne bi želel česa takega? Maja, hvala za tako lepo prihodnost. Nagrajena bo s kompletom EU poslanca zelenih dr. Šoltesa in majico Moj planet. 

slika

Učenke in učenci 5. a OŠ Trnovo iz Ljubljane prejmejo nagrado za najbolj ustvarjalno in ozaveščeno skupino. Sodelovala je večina razreda in s svojimi izdelki so pokrili področja od varovanja vode, izumiranja rastlin, spodbujanja zelene energije, problematike plastike do ogroženosti živali in njihovih pravic … Čestitke tudi prizadevni mentorici in učiteljici Mojci. Učenke in učenci bodo prejeli flomastre in beležke EU poslanca zelenih dr. Šoltesa ter poln nahrbtnik Moj planet.  

slika

Za nagrade se zahvaljujemo založbi Mladinska knjiga in EU poslancu zelenih dr. Igorju Šoltesu. Nagrade bomo poslali po pošti.

Maja Bajželj

 

 

 

 

 

 

 

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious


 

slika

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.