Skip Navigation LinksDomovKnjigarne in papirniceTrubarjev antikvariatOdkupimo ali poiščemo

Odkupimo, prodamo, poiščemo

Po emailu nam pošljite knjižno željo; mi vam knjigo poiščemo in vas obvestimo takoj, ko pride v hišo. Ker so nekatere knjige zelo redke in jih je težko najti, je potrebno vedeti, da lahko iskanje traja kar nekaj časa - včasih tudi kakšno leto ali več. Evidenco iskalcev običajno vodimo 4 leta.

Če se vam je knjig preveč nabralo in ne veste kam z njimi, pošljite e-mail s spiskom knjig, ki jih želite prodati; lahko nam ga posredujete tudi osebno ali po pošti. Spisek bomo pregledali in odkupili knjige, ki jih potrebujemo. Ocenitev traja od enega tedna do deset dni; če se z zneskom strinjate, vam knjige odkupimo, v nasprotnem primeru vam jih vrnemo. 

Ne odkupujemo knjig, ki so zamazane, polite, raztrgane, popisane ali pa so predolgo ležale v vlažnih prostorih. Dovoljujemo si diskrecijsko pravico, da kljub predhodni odobritvi zavrnemo knjige, ki ne ustrezajo splošnim kriterijem.

Ko se skladišče napolni, odkup zaustavimo za mesec ali dva; v tem času nam še vedno lahko pošljete spisek knjig za odkup, vendar pa se dostava in odkup knjig izvršita šele v času, ko ponovno začnemo z odkupom. ŠOLSKIH KNJIG NE ODKUPUJEMO IN NE PRODAJAMO!

Želje in spisek knjig za odkup nam lahko pošljete na E-naslov antikvariat@mk-trgovina.si.

POSEBNO OBVESTILO

Od 1. marca 2017 do 3. maja 2017 ne bomo odkupovali knjig!
V tem času bomo sprejemali samo knjige, za katere smo bili dogovorjeni pred 1. 3. 2017. Še vedno pa nam lahko pošljete sezname z naslovi knjig, ki bi jih želeli prodati vendar bomo izbrane knjige sprejemali šele takrat, ko ponovno začnemo z odkupom.

Hvala za razumevanje!

 

 

 

Kontakt

Trubarjev antikvariat
Mestni trg 25, Ljubljana
Telefon: 01 244 26 83
Odpiralni čas >>

E-naslov:
antikvariat@mk-trgovina.si

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.