Fejstbuk

Fejstbukerji

Pripravi se na hudo debato, kresanje mnenj in seveda fejst kul druženje! Pridruži se nam in pomagaj, da skupaj dokažemo in ovržemo mit, da mladi ne beremo. Obiščeš nas lahko tudi na naši FB strani fejstbuk.net – tako boš na tekočem z vsem, kar počnemo in kar nas zanima …

Se vidimo!

Koledar zmenkov:

  • 10. april 2017
  • 8. maj 2017

Fejstbukerji

FEJSTBUKERJI V APRILU

MARTINAprila se bo uresničila velika želja fejstbukerke Dore, ki ji je končno uspelo prepričati kolege, da je George R. R. Martin vreden branja. Sicer ne bodo govorili o seriji Igra prestolov, saj bi se morali za ta bralni zalogaj za kak mesec ali dva zapreti v osamo, bodo pa povedali, kaj si mislijo o knjigi Vitez iz sedmih kraljestev, v kateri so zbrane tri povesti o klativitezu Dunku in oprodi Eggu, ki se godijo slabo stoletje pred dogajanjem v Igri prestolov … Pa da vidimo, ali ima Dora prav! Pridruži se nam.

Pridružite v ponedeljek, 10. aprila ob 18. uri!

 

 

Utrinki iz zadnjega druženja

Oblike duha

Marčevsko srečanje je bilo pesniško obarvano. Fejstbukerji so se tokrat posvetili pesmim Borisa A. Novaka in Andreja Rozmana Roze. Predstavili so knjigo Oblike duha, ki je zagotovo edinstvena s svojim naborom pesniških oblik, razlag. Njihov pogovor je tekel o statusu poezije med mladimi danes, kakšne prednosti prinaša branje poezije, kdaj jo berejo, zakaj šolski pristop obravnavanja poezije nekaterim ni všeč, vmes pa so večer popestrili s prebiranjem pesmi znanih avtorjev in tudi njihovih avtorskih haikujev ter konstruktivističnih pesmi.

Dogodek sta obiskala novinarja STA, veselimo se njihove objave.

 

Fejstbukerji

Fejstbukerji

 

To smo mi, F-E-J-S-T-B-U-K-E-R-J-I!!!

Fejstbukerji

Fejstbukerji

Fejstbukerji

 

 

 

Komentarji

  • Dodaj na Twitter
  • Dodaj na MySpace
  • Dodaj na Delicious

Pridruži se nam na Facebooku!

Facebook

Kako do knjig?

Bodite obveščeni!

Prijavite se na E-novice Mladinske knjige

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika slika
slika slika slika slika

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.