Cicido

Julij-avgust 2018

Juhu, Cicido je spet tu!

Poišči v Cicidoju

Julijsko-avgustovska številka

Cicido zaključuje 20. leto izhajanja. Najmlajši bodo skupaj s svojimi odraslimi tudi med počitnicami uživali v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah. Cicidoju je priložen plakat.

Junijska številka

Že 20 let najmlajši skupaj s svojimi odraslimi uživajo v Cicidojevih imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter zanimivih rubrikah.

Majska številka

Cicido vstopa v 20. leto izhajanja. Najmlajši bodo skupaj s svojimi odraslimi tudi letos uživali v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah.

Aprilska številka

Cicido je z nami že 20. let. Najmlajši bodo skupaj s svojimi odraslimi tudi letos uživali v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah.

Marčna številka

Najmlajši bodo skupaj s svojimi odraslimi uživali v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah, ki jih najdete v marčnem Cicidoju.

Februarska številka

Februarski Cicido je poln imenitnih pravljic in pesmic, zgodb v slikah, ugank, prelepih ilustracij in fotografij, v katerih bodo otroci in njihovi odrasli zagotovo uživali.

Januarska številka

Cicido vstopa v 20. leto izhajanja. Najmlajši bodo skupaj s svojimi odraslimi tudi letos uživali v imenitnih pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah.

Decembrska številka

Tudi Cicido je decembra praznično razpoložen! Najmlajši bodo skupaj s svojimi odraslimi uživali v pravljicah in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah.

Novembrska številka

V novembrskem Cicidoju najmlajše in njihove odrasle čakajo imenitne pravljice in pesmice, zgodbe v slikah, uganke, prelepe ilustracije in fotografije ter nove rubrike.

Oktobrska številka

Cicido vstopa v 20. leto izhajanja. Najmlajši bodo skupaj s svojimi odraslimi tudi letos uživali v imenitnih pravljic in pesmicah, zgodbah v slikah, ugankah, prelepih ilustracijah in fotografijah ter novih rubrikah.

slika

ciciumetnije

Novosti

Mladinska knjiga Založba d.d.
Slovenska 29
1000 Ljubljana

E-naslov: info@mladinska.com
Telefon: 01 241 30 00

Postanimo prijatelji!

slika slika slika
  

(c) Mladinska knjiga, vse materialne pravice so last Mladinske knjige.